Дебют першокурсника

Дебют першокурсника

Доброго дня, друзі!
Дебют першокурсника – один із перших студентських творчих проектів. Вже багато років він допомагає першокурсникам зробити перший крок у студентське життя – пізнавальну, творчу, насичену навчанням та наукою, міжнародними проектами, спортивними досягненнями та веселим студентським запалом.

У кожному Дебюті народжуються нові номери, відкриваються нові виконавці, з’являються нові таланти та народжуються позитивні емоції у колі нових друзів. Усі факультети, викладачі та студенти старших курсів прагнуть розкрити таланти своїх першокурсників, переживають та хвилюються за своє молоде поповнення – адже це свято щоразу починається з чистого аркуша.

Цей рік був для нас дуже важким випробуванням, і нажаль ми не можемо зібратися усі разом в одному залі та насолодитися творчою атмосферою, але ми взмозі розділити ці емоції тут, в онлайн просторі. На цей раз робимо Дебют першокурсників у форматі “Візитівка”.

Давайте познайомимося з нашими талановитими першокурсниками та підтримаємо їх починання у нашій міцній родині Горлівського інституту іноземних мов.

Ткаченко Валерія 102А. Ця мультиплікація була зроблена у 2020 році в мої шкільні роки для участі у Всеукраїнському конкурсі учнівських проєктів, присвячених 150-річчю з дня народження Лесі Українки ,за яку я зайняла перше місце.
Це надихнуло мене та стало поштухои до нових мультиплікації,різних відеокліпів ,презентацій тощо.
Робити такі цікавинки -це тепер одне з моїх хобі☺️☺️☺️

Владислав Ванда