Зустріч із першокурсниками

Зустріч із першокурсниками

16 лютого 2023 року відбулась робоча онлайн-зустріч членів студентського самоврядування, представників відділів інституту зі здобувачами 1 курсу.

Завідувачка відділу наукової роботи Л.В. Ткаченко розповіла першокурсникам про напрями науково-дослідної роботи, що виконується на кафедрах інституту. Студентам було наголошено на тому, що наука дає чудову можливість вийти за межі певного кола, презентувати свої індивідуальні здібності, розвивати свої уміння і навички, і становитись по життю успішними людьми.  

Голова Ради СНТ Софія Бамбуля презентувала роботу Студентського наукового товариства інституту, пояснила, як можна долучитись до його роботи, а також ознайомила першокурсників із чат-ботом, що має на меті зручну взаємодію членів студентської наукової громади в умовах дистанційного сьогодення. 

Журбилюк К.О., завідувачка відділу з організації виховної роботи студентів, у своїй промові наголосила на важливості ролі студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей, окреслила напрями взаємодії свого відділу зі студентським активом. Членкиня Студентського Парламенту Олена Ємельянова підкреслила готовність спільними зусиллями зробити студентське життя більш насиченим і цікавим, навіть в умовах дистанційного спілкування.

Від студентської громади 1 курсу виступила Катерина Жукова, яка подякувала за цікаві презентації та висловила своє бажання приєднатися до активних партнерів студентського самоврядування на користь собі і громаді.

Владислав Ванда