Нова зустріч – нові знання та враження

Нова зустріч – нові знання та враження

Відбулася анонсована зустріч з провідним фахівцем в галузі археології – кандидатом історичних наук С. П. Тараненком. ЇЇ учасники здійснили своєрідну подорож київським Подолом, ознайомилися з побутом та заняттями мешканців давнього Великокняжого міста, «погуляли» його вулицями, відвідали храми тощо. Цікаво було всім: і здобувачам ОП Середня освіта (Історія). Психологія, які мають певні теоретичні знання з археології, а деякі вже встигли й побувати в археологічних експедиціях, і здобувачам ОП Середня освіта. Англійська мова і друга іноземна мова. Вміння зрозуміло і недвозначно доносити власні знання, висновки та аргументацію з питань археології  до фахівців і нефахівців є одним із найважливіших програмних результатів навчання і наш гість продемонстрував віртуозне володіння цим вмінням.

На зустрічі відбулася презентація  нової роботи автора з історії київської доби, яка і за змістом, і за методичними «родзинками» є навчальним посібником нового формату.

Комплект нових своїх робіт автор передав родині нашого випускника Івана Карагодіна, який загинув рік тому на Харківщині, захищаючи рідну землю.

Владислав Ванда