МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПРОФЕСІОНАЛОМ-ПРАКТИКОМ

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПРОФЕСІОНАЛОМ-ПРАКТИКОМ

17 березня 2023 р. відбулась онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Середня освіта (Українська мова і література). Психологія» зі стейкголдером – доктором філософії, викладачем-методистом, головою ЦК «Загальноосвітні, гуманітарні та соціально-економічні дисципліни» Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Карабиця  Поліною Миколаївною Магдою.

Зустріч організована у рамках виконання студентами завдань виробничих практик бакалаврських і магістерських програм. Під час майстер-класу дізналися про виклики вчителя-словесника в умовах сьогодення, особливості уроків української мови та літератури у старшій школі, методики проєктного навчання і міждисциплінарних занять, про важливість постійного вдосконалення викладацької майстерності та підвищення кваліфікації.

Цікаво й доступно поданий матеріал викликав позитивні враження. Здобувачі мали можливість узяти участь у дискусії, поставити запитання.

Дякуємо Поліні Миколаївні за професіоналізм, оригінальність подачі матеріалу, теплу атмосферу. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Владислав Ванда