Молоді науковці – майбутнє країни

Молоді науковці – майбутнє країни

Організаційний комітет Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року», що проводився Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, висловлює щиру подяку доценту кафедри педагогіки та методики викладання, голові Ради молодих учених інституту  Дмитру Володимировичу Єфімову за участь у цьому престижному конкурсі.

«Ваша участь у конкурсі має велике значення для нас, оскільки Ви представляєте молоду генерацію обдарованих дослідників, які здатні змінювати світ своїми ідеями та відкриттями. Ваша участь надзвичайно важлива у конкурсі. Ви не тільки відображаєте найкращі тенденції у науці, але й надихаєте інших молодих дослідників своїм прикладом. Ваші здобутки стають вагомим стимулом для розвитку інтелектуального потенціалу нашої країни.

Ми віримо в ваш потенціал і впевнені, що Ваші наукові здобутки будуть продовжувати дивувати нас у майбутньому. Тож, сподіваємося, що ви продовжите надсилати свої заявки на наступний рік, адже Ваші дослідження і інновації є неоціненним джерелом знань для всіх учасників конкурсу», – йдеться в повідомленні Ради молодих учених МОНУ.

Інститут радо приєднується до вітань і також висловлює щиру вдячність колезі за активну позицію науковця!

Дмитре Володимировичу, віримо в Вашу і в нашу спільну Перемогу на науковому, освітньому  та життєвому фронті!

Владислав Ванда