Контроль якості MultiEd

Контроль якості MultiEd

16-19 серпня 2023 на базі Тернопільського національного педагогічного університету ім. Гнатюка відбулося засідання комісії з внутрішнього контролю якості виконання проєкту MultiEd. У засіданні взяли участь 9 університетів-партнерів проєкту, представники TESOL та МОН. Від ГІІМ у засіданні взяла участь менеджерка проєкту доц. М. Ю. Шкуропат.Учасники засідання проаналізували якість виконання робочих пакетів, переглянули попередні звіти відповідальних за робочі пакети та розподілилися на робочі групи для підготовки звітності, яка вимагається. Протягом чотирьох днів робочі групи інтенсивно працювали над звітами, збирали та підвантажували документи з результатами виконання завдань проєкту (оновлені освітні програми, робочі програми нових та оновлених курсів, затверджені стратегії багатомовної освіти тощо) в загальну скриньку.

17 серпня засідання відвідала онлайн Світлана Шитікова, керівниця Еразмус + офісу в Україні. Вона ознайомилася з результатами виконання проєкту, вислухала враження від участі в проєкті представників команд, розпитала про вплив проєкту на розбудову освітньої спроможності університетів-партнерів. Всі університети відзначили помітний вплив проєкту на якість освітніх компонентів та рівень оволодіння іноземними мовами. Учасники відзначили й позитивні відгуки стейкхолдерів, рецензентів нових та оновлених навчальних курсів.

18 серпня відбулися онлайн-включення з закордонними університетами-партнерами – представниками Астонського Університету (Велика Британія), Університету Тарту (Естонія) та Гейдельберзької вищої педагогічної школи (Німеччина). Закордонні партнери прослухали інформацію про виконання робочих пакетів, якими вони керували, висловили захоплення роботою проєктних команд українських університетів та побажали успішного завершення проєкту та якісної підготовки звіту.

Владислав Ванда