Співпраця ГІІМ зі стейкхолдерами на початку нового 2023-2024 навчального року

Співпраця ГІІМ зі стейкхолдерами на початку нового 2023-2024 навчального року

Забезпечення якості дистанційного навчання в умовах воєнного часу – задача, яка об’єднує викладачів ГІІМ і вчителів шкіл. У межах співробітництва із педагогічним колективом закладу загальної середньої освіти № 22 ім. М.М. Крупченка (м. Краматорськ) 29 серпня 2023 року відбувся організований інститутом спільний онлайн-захід, в котрому взяли участь представники груп забезпечення освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти на факультеті соціальної та мовної комунікації ГІІМ.

Ведуча воркшопу «Виклики дистанційного навчання: ресурси взаємодії з учнем», завідувачка кафедри психології ФСМК ГІІМ Тетяна Борозенцева запропонувала для загального обговорення в педагогічному колі актуальні теми мотивації учнів до навчання, використання прийомів психологічної підтримки учнів, визначення шляхів співпраці з  батьками та опанування педагогами психотехнологій збереження власних внутрішніх ресурсів.

Щиро дякуємо всім колегам за співпрацю, вважаємо, що кожна така зустріч є корисною для обміну психолого-педагогічним досвідом і допомагає покращити якість освітнього процесу, психічного здоров’я його учасників і педагогічного спілкування.

Владислав Ванда