Спільний захід кафедри психології ГІІМ та ЗЗСО № 22 ім. М.М.Крупченка (м. Краматорськ) з нагоди Міжнародного дня миру

Спільний захід кафедри психології ГІІМ та ЗЗСО № 22 ім. М.М.Крупченка (м. Краматорськ) з нагоди Міжнародного дня миру

21 вересня 2023 р. з нагоди святкування Міжнародного дня миру відбулась онлайн-зустріч викладачів та студентів кафедри психології ГІІМ та учнівського активу закладу загальної середньої освіти № 22 ім. М.М. Крупченка (м. Краматорськ). На заході обговорювались питання про нашу спільну відповідальність у збереженні миру на Землі, про важливість миру як найціннішого дару, що є надзвичайно актуальними в умовах повномасштабної російської агресії проти України. Зі шкільними лідерами було обговорено завдання щодо організації відповідних заходів у 6-11 класах.

Від кафедри психології на захід були запрошені завідувачка кафедри Тетяна Валеріївна Борозенцева та студенти гр. 305а Данило Решетов і Аліса Федіна (освітня програма «Практична психологія») та спеціаліст із профорієнтації ГІІМ Маргарита Вікторівна Серебрянська. Розвиваючи тему заходу, вони порушили обговорення важливих питань про збереження психічного здоров’я людей у воєнний час, турботу про власні позитивні емоції, планування майбутнього – на противагу трагедіям і втратам сьогодення. Учасники заходу разом створили Голуба миру, який є головним символом Міжнародного дня миру.

Результатом зустрічі стало запрошення студентів-психологів ГІІМ до співпраці з лідерами учнівського колективу Краматорської школи № 22 ім. М.М. Крупченка на постійній основі. Захід дозволив студентам-психологам застосувати на практиці свої професійні знання та розширив коло потенційних абітурієнтів нашого інституту.

Владислав Ванда