Шановний вступнику!

Шановний вступнику!

Згідно зі змінами до Правил прийому на навчання в 2024 році на другий (магістерський) рівень вищої освіти, вступники, які вже мають ОКР магістра, спеціаліста, мають можливість обирати:

  • вступати за результатами ЄВІ/ ЄФФВ;
  • вступати за результатами співбесіди замість ЄВІ та фахових іспитів замість ЄФВВ.

У вас є нагода покращити свій результат вступних випробувань!

Проведення фахових вступних випробувань (співбесіди замість ЄВІ та фахових іспитів замість ЄФВВ) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра у Горлівському інституті іноземних мов ДВНЗ ДДПУ проводимуться у термін з 17 по 28 липня (включно) 2024 року.

Фахові вступні випробування за обраною програмою вступу будуть мати форму онлайн-тестування (Google Forms). Час виконання – 1 година 30 хвилин.

Для участі у фаховому вступному випробуванні просимо заповнити заяву про участь фаховому вступному випробуванні. Зразок заяви з термінами проведення фахових вступних випробувань додаємо.

Заповнену заяву надіслати на електронну адресу selection@forlan.org.ua до 15 липня (до 10.00).

ЗАЯВА про участь у фаховому вступному випробуванні та усній співбесіді з іноземної мови

ДОДАТОК 1 Перелік спеціальностей та освітніх програм для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти на основі НРК6, НРК7 у 2024 році

ДОДАТОК 2 ГРАФІК проведення фахових вступних випробувань для вступників на конкурсні пропозиції другого (магістерського) рівня

Владислав Ванда