Щиро вітаємо новоприйнятого члена НСПУ!

Щиро вітаємо новоприйнятого члена НСПУ!

18 жовтня 2018 року одноголосно Правлінням Національної спілки письменників України було прийнято у члени НСПУ Ковальську Наталію Валеріївну, керівника науково-методичного відділу, в. о. Голови первинної профспілкової організації ГІІМ ДВНЗ «ДДПУ».

Національна спілка письменників України (НСПУ) – це добровільна творча організація професійних літераторів України: поетів, прозаїків, драматургів, критиків і перекладачів. До Національної спілки письменників України входять більше ніж 2000 письменників, серед яких тепер буде і наша Наталія Валеріївна Ковальська, авторка 7 книжок поезії.

         Її лірика звернена в сьогодення, у ній завжди присутнє складне переплетення переживань і почуттів. Поезії розкривають щиру душу поетеси, залучаючи нас до роздумів про вічне й скороминуще. Думки й почуття, закарбовані в поетичних рядках, змушують радіти й захоплюватись, кохати й пам’ятати, цінувати життя і боротись за своє щастя.

         Уважний спостережливий погляд Наталії Валеріївни − великого природолюба, не пропускає найдрібнішої деталі, найменшого штриха у вічній мінливості природи, намагаючись збагнути її сутність. Поетеса − неповторна, своєрідна, з тонкою душевною організацією.

         Бажаємо Наталії Валеріївні творчого натхнення, нових книжок та вдячних читачів!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких