Наукова подорож

Наукова подорож

Дуже плідним виявилося перебування представників нашого інституту в Польщі та Словаччині.

В місті Катовіце (Польща) на базі Вищої технічної школи відбувся науково-методичний семінар “Інтеграція науки і практики в системі освіти країн ЄС”, в якому брали участь 26 викладачів і студентів із більш як 20 закладів освіти України, Польщі, Словаччини. Наш інститут представляли викладачі кафедри психології та педагогіки Разумова Олена Геннадіївна, Моннапова Катерина Робертівна і студенти психологи Сімак Вікторія, Янко Наталія, Шилатиркіна  Лідія і Безбах Марина.

Всі учасники семінару отримали сертифікати від декана факультету архітектури, будівництва та дизайну Вищої технічної школи Олександра Остенда.

Дуже цікавими і інформаційними були виступи наших учасників на Міжнародній конференції «Економічні та соціально-орієнтовані питання сучасного світу» яка відбулась 24 жовтня у Вищій школі економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі (Словаччина). Врамках конференції працювали такі секції :«Сучасні проблеми економічного розвитку країни, регіону, міста, підприємства»;. «Регіональні та локальні проблеми соціального розвитку суспільства»; «Гуманітарні питання розвитку сучасного суспільства».

   Результати досліджень будуть опубліковані у рецензованому збірнику матеріалів конференції (електронна версія на сайті Вищої школи економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі.). Збірнику матеріалів конференції буде присвоєно ISBN словацького видавництва. 

Всі учасники конференції мали можливість не тільки представити результати своїх досліджень та свого досвіду , а й брати участь умайстер-класах та різноманітних дискусіях.

Учасники конференції висловлюють велику подяку організаторам таких заходів, які відкривають нові можливості для наших студентів та викладачів щодо євроінтеграції України до ЕС!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких