SHAKESPEARE DAY

SHAKESPEARE DAY

Тиждень англійської мови, який проводить кафедра англійської філології та перекладу у терміни з 23 по 26 квітня 2019 року, розпочався традиційним творчо-інтелектуальним заходом-квестом “LET’S HAVE FUN TOGETHER WITH SHAKESPEARЕ” з нагоди святкування 455-ої річниці з дня народження видатного драматурга, поета, актора та одного з визначних символів Великобританії Вільяма Шекспіра (23.04.1564 – 23.04.1616).

Активними та вдумливими учасниками квесту виступили студенти І курсу факультету соціальної та мовної комунікації, увазі яких були запропоновані цікаві завдання з переглядом відео, розгадуванням ребусів-презентацій стосовно фактів з біографії й творчості Вільяма Шекспіра та його впливу на розвиток та збагачення англійської мови.

Урочисту атмосферу заходу вдалося відчути завдяки чарівним ведучим (Безсонову О., 109 а гр. і Корнєєвій Ю., 104 а гр.), декоративному оформленню свята (плакатів-стендів) та виставки рефератів студентів ІІ та ІІІ курсів (209 г, 306 б, 205 а, 206 а гр.).

Наприкінці заходу всі команди-учасники, у піднесеному настрої та нагороджені грамотами, зазначили, що “тепер вони “нібито особисто” знайомі із Шекспіром”.

Сподіваємось на зустріч у шекспірівських часах наступного року!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких