Гості тижня англійської мови

Гості тижня англійської мови

25 квітня на заплановані заходи тижня англійської мови кафедри англійської філології та перекладу завітали школярі 9-11 класів  (кількістю 20 осіб) разом із вчителями Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 (вчитель англійської мови вищої категорії Ноздріна Н. А.) та Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів (вчитель англійської мови вищої категорії Пономаренко Г. Д.).

Протягом дня наші гості відвідали відкрите практичне заняття ст. викл. кафедри англійської філології та перекладу Корольової О. Ю. У ході заняття учні та вчителі мали змогу познайомитись із особливостями використання інформаційної платформи “Kahoot!” у процесі викладання та навчання англійської мови. Присутнім були запропоновані тестові завдання граматичного, лінгвістичного та лінгвокультурного змісту, розв’язання яких викликало неабиякий інтерес та жваву дискусію серед школярів. Наприкінці заняття учасники наголосили на доцільності застосування інформаційної платформи “Kahoot!” у конкурсах та змаганнях знавців англійської мови.

Перед святковим концертом гостей було запрошено на каву-брейк, де на них чекала провідний фахівець із профорієнтаційної роботи у Горлівському інституті іноземних мов доц. Горлова О. В. У доброзичливій атмосфері старшокласники отримали змістовну інформацію щодо умов вступу до нашого вишу у 2019 році. По завершенні кожному потенційному абітурієнту надали профорієнтаційні матеріали, до переліку яких увійшли буклети, календарики, блокноти з ручками із логотипом «Інязу», що були надані керівником Центру розвитку кар’єри Ковтун О. В.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких