СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ У МЕЖАХ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ У МЕЖАХ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ У МЕЖАХ ТИЖНЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА ПЕРЕКЛАДУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 70-ТІЙ РІЧНИЦІ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ ГОРЛІВСЬКОГО ІНСТИТУТУ ІНОЗЕМНИХ МОВ

25 квітня у рамах тижня англійської мови, що проводить кафедра англійської філології та перекладу у терміни з 23 по 26 квітня, відбувся святковий концерт.

Офіційна частина заходу розпочалася презентацією кафедри англійської філології та перекладу. З вітальним словом на адресу Горлівського інституту іноземних мов в особі директора к. філол. н., доц. Бєліцької Є.М. виступили учні та вчителі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 (вчитель англійської мови вищої категорії Ноздріна Н. А.) та Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів (вчитель англійської мови вищої категорії Пономаренко Г. Д.). Колеги зі шкіл висловили подяку керівництву ГІІМ та викладачам кафедри за плідну співпрацю, які, у свою чергу, нагородили вчителів подяками за активну участь у наукових, навчально-методичних та виховних заходах ГІІМ. Старшокласники взяли слово і зі сцени зізнались, що у майбутньому мріють стати студентами нашого вишу.

Після офіційної частини гості мали змогу насолодитися концертом «Ми обожнюємо англійську!».

Сподіваємось наш концерт надовго запам’ятається глядачам святковою атмосферою, яскравими костюмами, ритмічною музикою, запальними танцями, живим акомпануванням під гітару й дотепними жартами.

Щиро висловлюємо подяку студентам, які влаштували всім нам справжнє свято Дня народження ГІІМ!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких