«Міс ГІІМ 2019»

«Міс ГІІМ 2019»

25 квітня відбулась грандіозна подія не тільки для Горлівського інституту іноземних мов, але й для Бахмута взагалі. «Міс ГІІМ 2019» – захід, який надав можливість продемонструвати всю свою красу, елегантність і творчий потенціал учасницям, а глядачам подарував неймовірну естетичну насолоду від побаченого.

У конкурсі взяли участь семеро сміливих красунь, кожна з яких була відзначена в певній номінації. Зворушлива Юлія Третяк (гр. 112-а ФРГМ) вразивши всіх грою на синтезаторі та ерудицією, здобула титул«Міс Ерудиція–2019». Енергійна Анастасія Муравйова (гр. 312-б ФРГМ) підкорила членів журі своїми запальними виступами і стала «Міс Грація–2019» та «Міс Талант–2019». Велична та сяюча, як янгол, Олександра Лисенко (гр. 211-б ФРГМ) визнана улюбленицею публіки – «Міс Глядацьких симпатій–2019». Елегантна Анастасія Помазанова (гр. 107-а ФСтМК) здивувала своїм бурлеск-стилем і здобула перемогу в номінації «Міс Елегантність–2019». Блискуча, наче зірка,Стелла Шевченко (гр. 211-б ФРГМ) зачарувала своїм перформансом на сцені, і стала «Міс Оригінальність –2019». Тендітна, наче лісова фея, Ельвіра Алієва (гр. 211-б ФРГМ) причарувала глядачів і журі неймовірним голосом і перемогла одразу в двох номінаціях: «Міс Посмішка–2019» та «Віце-міс ГІІМ–2019». І нарешті, палка та пристраснаВладислава Дяченко (гр. 111-а ФРГМ) підкорила присутніх своєю впевненістю, відкритістю, талантом, красою й заслужено визнана «Міс ГІІМ–2019».

Висловлюємо щиру подяку спонсорам конкурсу за чудові подарунки для учасниць, голові профспілкової організації Н.В. Ковальській за надану матеріальну підтримку, студентському самоврядуванню та співробітникам виховного відділу ГІІМО.С.Сирватці, К.С.Фабричній, Я.Є. Морозу за організацію й проведення цього заходу.

Вітаємо наших учасниць! Пам’ятайте, дівчата, кожна з вас перемогла в певній номінації, але виназавжди залишитесь першими конкурсантками в історії «Міс ГІІМ».

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких