Засідання англомовного клубу «Британська монархія крізь віки»

Засідання англомовного клубу «Британська монархія крізь віки»

26 квітня життєствердним завершенням Тижня англійської мови, який проводила кафедра англійської філології та перекладу, став англомовний пізнавально-розважальний захід до Великодніх свят (організатор – доц. Ясинецька О. А.). Студенти факультету соціальної та мовної комунікації Катерина Плоскіна (341 гр.), Людмила Діаковська (441 гр.) і Яна Рябоконь (441 гр.) створили для присутніх приємну атмосферу зацікавленості й позитивного настрою під час виконання разом та у командах завдань на уважність і логіку щодо Великодньої лексики, відповідей на запитання до пізнавального відеотексту, розгадування кросвордів, упорядкування речень для відновлення цілісного тексту, складення пазла, виготовлення паперових кроликів та виконання пісні «My Wish» американського кантрі-гурту «Rascal Flatts». Учасники заходу доцільно і весело проявляли знання, кмітливість і креативність, а також обмінювалися набутим у процесі цікавої співпраці приємним настроєм, виготовленими паперовими кроликами та щирими побажаннями всього самого доброго.

Щиро дякуємо Олені Анатоліївні Ясинецькій за гідне завершення Тижня англійської мови!

Щастя Вам у Великодні свята і завжди!

26 квітня у рамах Тижня англійської мови, організованого викладачами кафедри англійської філології та перекладу, відбулося засідання англомовного клубу «Британська монархія крізь століття» (керівник – ст. викл. Долгих А. М.). Вдумливими учасниками заходу постали студенти-перекладачі 241, 242 груп факультету соціальної та мовної комунікації, завдяки яскравим й змістовним відео-презентаціям яких присутні мали змогу розширити знання про історію монархічного устрою Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, представленого правлінням династії Стюартів, Ганноверської, Саксен-Кобург-Готської та Віндзорської династій в особі 12 монархів.

Дякуємо учасникам засідання за цікаві історичні факти, що, безумовно, допомагають краще зрозуміти національну лінгво-культурну специфіку британців.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких