Загальні збори трудового колективу

Загальні збори трудового колективу

29 серпня 2019 року відбулися загальні збори трудового колективу Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет».

Збори відкрила в.о.голови професійної спілки працівників Горлівського інституту іноземних мов Ковальська Н.В., яка привітала колектив з новим навчальним роком, оголосила порядок денний зборів та  регламент. Згідно з пропозиціями працівників було обрано президію, секретаря,  лічільну комісію та редакційну комісію.

На порядку денному  розглядалися такі питання:

  1. Про виконання плану роботи ГІІМ за 2018-2019 н.р. та про завдання коллективу інституту на 2019-2020 н.р.

Доповідач: директор Бєліцька Є. М.

  1. Про результати роботи відбіркової комісії у 2019 р.

Доповідач: відповідальнийсекретар відбіркової комісії Кокоріна Л.В.

  1. Різне.

З першого питання виступала директор Горлівського інституту іноземних  мов Бєліцька Є. М., яка доповідала про виконання плану роботи ГІІМ у 2018 – 2019 н.р., зазначаючи при цьому досягнення членів колективу та ключові пріоритети нового навчального року.

Серед головних досягнень були зауважені успіхи інституту у розбудові матеріально-технічної бази, зокрема, отримання гранту від Європейського Союзу у розмірі 750 000 євро на завершення ремонту гуртожитку по вул.Чайковського, 63. Це дозволить поліпшити проблему забезпечення житлом здобувачів вищої освіти (964 особи) та працівників інституту. Євгенія Миколаївна Бєліцька привітала колектив з участю у двох проектах програми Еразмуз +. Були обговорені інші проекти та програми, в яких братиме участь Інститут упродовж 2019-2020 н.р.

З другого питання про результати роботи відбіркової комісії у 2019 році доповідала відповідальний секретар відбіркової комісії Кокоріна Л.В.  У своїй доповіді Кокоріна Л. В. подякувала усім, хто працював у приймальній комісії, зауважила, що цьогорічна вступна кампанія була важкою, але успішною. Інститут не тільки виконав державне замовлення на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях освіти, але й запросив додаткові бюджетні місця. Людмила Володимирівна Кокоріна запропонувала обговорити план дій щодо профорієнтації на найближчому засіданні відбіркової комісії.

Під час розгляду третього питання порядку денного відбулося привітання ювілярів, були обговоренні заходи, присвячені 70-річчю інституту.

Закриваючи роботу зборів, Ковальська Н.В.  побажала колективу Інституту наснаги й успіхів у новому навчальному році і висловила впевненість, що наш згуртований колектив й надалі плідно працюватиме над підвищенням конкурентоспроможності інституту та виведення його до вершин рейтингів українських вишів.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких