Посвята в студенти

Посвята в студенти

2 вересня 2019 року  Горлівський інститут іноземних мов урочисто зустрічав своїх першокурсників та їхніх батьків. Посвята в студенти – визначна подія для родин тих, хто цього року з честю витримав вступні випробування і здійснив свою мрію щодо здобуття обраної спеціальності. Посвята у студенти ГІІМ є традиційним святом, коли наша інститутська родина поповнюється новою молоддю, що буде розвивати традиції інституту на новому, дуже цікавому та захоплюючому періоді свого життя.

З цінними і важливими настановами та словами привітання звернулася до  першокурсників  у вступному слові кандидат філологічних наук, доцент, директор Горлівського інституту іноземних мов Бєліцька Є.М. Під час невеличкої вікторини студенти отримали від директора нашого інституту символічний ключ до знань, який відкриє їм усі двері до нових звершень.

Виконуючи завдання ведучих, першокурсники отримали залікову книжку від заступника директора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи, доктора філологічних наук, професора Марченко Тетяни Михайлівни та  студентський квиток від голови студентського самоврядування Кучерука Назара. Першого та останнього студента, що заселилися у гуртожиток було нагороджено наборами для виживання, що були надані профспілковою організацією ГІІМ.

Урочистості завершились, та свято урочистої посвяти залишиться у пам’яті кожного назавжди. Вітаємо вас, шановні першокурсники, з початком студентського життя! Беріть від нього максимум можливостей, а інститут завжди допоможе у цьому! Щиро бажаємо всім першокурсникам, щоб  активна участь у житті та розвитку інституту, здобуті знання та досвід стали  щасливим квитком до здійснення всіх ваших мрій!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких