Very Verified: курс із медіа грамотності

Very Verified: курс із медіа грамотності

Добіг кінця п’ятитижневий Very Verified: курс із медіа грамотності, який група студентів нашого інституту проходила англійською мовою під керівництвом доцента кафедри англійської філології та перекладу М.Ю. Шкуропат. Це були тижні, насичені інформацією, вправами, іграми, тестами, роздумами, спілкуванням. За цей час слухачі ознайомилися з типами інформаційного контенту, вивчили принципи журналістської етики, навчилися розрізняти факти та судження, cуттєво розвинули навички критичного сприйняття інформації, навчилисявиявляти неправдиву  інформацію, вивчили різновиди маніпуляцій і опанували прийоми перевірки достовірності інформаціі. У результатіпроходження курсу, слухачі готові стати Амбасадорами Медійної Грамотності, поширювати набуті навички серед однолітків і використовувати їх в подальшій кар’єрі вчителя.

Нагадаємо, цей курс був розроблений міжнародною організацією IREX in Ukraine у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra. Very Verified є частиною проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.

Дякуємо всім, хто долучився, хто був з нами впродовж п’яти тижнів, вивчав засади медіа грамотності так ритичного мислення, аналізував, сумнівався та шукав відповіді. Отже, filters ON!

 

 

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких