Святкуємо 70-річчя улюбленого інституту

Святкуємо 70-річчя улюбленого інституту

У 1949 році розпочалась історія Горлівського інституту іноземних мов – історія людей, які навіть не уявляли, що їм доведеться пережити… За ці роки було багато чого: радощі та сміх, час смутку та бурхливих почуттів, але ось 2019 рік – і ми усі разом святкуємо 70-річчя улюбленого інституту.

Якщо описати одним словом, то це було «неперевершено»! Повний зал гостей, насичена програма та час ностальгії… Студенти щоразу дивували усіх своїми талантами та знанням багатьох мов. Театральні вистави «Ромео і Джульєтта», «Нотр-Дам де Парі», «Собака на сіні», «Мамаша Кураж та її діти», «Притча про блудного сина» мовами оригіналів, поезії українською та латиною й неймовірно запальні танці з ноткою гумору дивували глядачів увесь вечір.

Також свято стало гарною нагодою нагородити викладачів за їх багаторічний сумлінний труд, за сміливість переїхати у нове місто для відбудови рідної альма-матер, а запрошені гості з великим ентузіазмом ділились враженнями від спільної роботи і бажали подальшого розвитку «обителі знань».

Завершили урочистості неймовірний  виступ гурту Mishutka’s Band, що запалив серця присутніх культовими піснями, та неперевершений хор викладачів, що знов продемонстрував талант та родинність Інязу.

Що ж, нам було всього 70, далі буде ще запальніше! Ми завжди готові працювати та підкорювати нові вершини! Справжня родина здатна подолати будь-які перешкоди, головне – вірити!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких