ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Мовна комунікація і сучасні технології у форматі різнорівневих систем»

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Мовна комунікація і сучасні технології у форматі різнорівневих систем»

29 листопада кафедра англійської філології та перекладу ГІІМ ДВНЗ ДДПУ провела ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Мовна комунікація і сучасні технології у форматі різнорівневих систем». Учасників привітали директор Горлівського інституту іноземних мов, кандидат філологічних наук, доцент Євгенія Миколаївна Бєліцька та заступник директора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи, доктор філологічних наук, професор Тетяна Михайлівна Марченко.

На пленарному засіданні гостями-учасниками конференції у Skype-режимі були Ганна Віталіївна Мельник, аспірантка Університету Марії Кюрі-Склодовської з міста Люблін в Польщі, та Юлія Володимирівна Поляковська, аспірантку Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Наукова робота конференції продовжилися в секційних групах. Дякуємо всім учасникам за ґрунтовний, вдумливий дослідницький і творчий підхід до вирішення й презентації лінгвістичних проблем, за цікаву й змістовну співпрацю в обговоренні наукових питань. Бажаємо подальших творчих успіхів, плідних наукових пошуків, наснаги та невичерпної енергії в досягненні поставлених цілей!

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких