Бачення Та Стратегічне Планування Інституційного Розвитку ЗВО

Бачення Та Стратегічне Планування Інституційного Розвитку ЗВО

21-22 листопада 2019р.,  група представників ГІІМ у складі директора ГІІМ доц. Бєліцької Є.М., відповідальної за міжнародне співробітництво доц. Шкуропат М.Ю. та керівника відділу моніторингу якості вищоїосвіти доц. Скляр І. О, відвідали семінар в м. Київ «Бачення Та Стратегічне Планування Інституційного Розвитку ЗВО», який проходив в рамках проекту“Зміцнення Переміщених Українських Університетів Задля Сталого Розвитку”. Проект здійснюється Програмою ім. Фулбрайта в Україніза фінансової підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні.

Учасникам семінару було запропоновано презентації Тараса Фінікова, президента Міжнародного фонду досліджень освітньої політики, консультанта проекту про проблематику проекту і очікування організаторів  проекту;Катерини Смаглій, керівника відділу міжнародного співробітництва та комунікацій дипломатичної академії України ім. Геннадія Удовенка, учасниця програми “Лідери наступного покоління” Інституту Маккейна, США,  про лідерство у вищій освіті.

Представники ГІІМ взяли участь у обговоренні  проблеми переміщених ЗВО та бачення міністерства освіти і науки України щодо їхнього подальшого розвитку , запропонованому Світланою Кретович, начальником головного управління вищої освіти, міністерства освіти і науки України та Віталієм Носком, державним експертом директорату вищої освіти і освіти дорослих, міністерство освіти і науки України. Змістовною  і важливою, особливо напередодні акредитації магістерських прорам, булапрезентація Михайла Винницького, голови секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, щодо вимог до моніторингу якості вищої освіти в Україні у контексті початку роботи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Представники ГІІМ дали згоду на подальшу участь у проекті та висловили сподівання на пліднуспівпрацю з Інститутом міжнародної освіти та Фулбрайт офісом упродовжусьоготермінудіїпроекту. Для подальшої участі у семінарах команда ГІІМ підготує SWOТ-аналіз зовнішньоготавнутрішньогосередовищаГІІМ, проекти візії і місії ГІІМдляформулюваннястратегіїрозвиткунашогонавчального закладу.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сергей Гладких