Стартувала дистанційна державна атестація

Стартувала дистанційна державна атестація

З червня 2020 у Горлівському інституті іноземних мов  стартувала дистанційна державна атестація випускників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми здобуття освіти.

На здобувачів факультету романо-германських мов чекає державна атестація  з іноземної мови (англійська) та методики її навчання і з зарубіжної літератури і теорії та практики освіти, яка проходить дистанційно у зв’язку із запровадженням карантину для запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Для якісного проведення атестації організовані Skype-конференції з використанням авторизованого доступу до комунікаційних інструментів, фіксації часу початку та завершення виконання здобувачем завдання.Випускники складають Державну атестацію у присутності досвідчених викладачів Горлівського інституту іноземних мов.

Тож, бажаємо випускникам у цей нелегкий час оптимізму, невичерпної енергії, плідної підготовки  та успішної дистанційної державної атестації.

 

Сергей Гладких