Посвята в студенти

Посвята в студенти

Посвята в студенти – це свято, яке залишається в пам’яті назавжди. Причому не тільки для першокурсників, а й для викладачів нашого закладу вищої освіти, які в цей день зазвичай отримують купу позитивних емоцій від спілкування зі своїми студентами.

Прикро, що через карантин ми змушені вітати вас дистанційно. Попри все,  всі ми щиро зичимо вам успіхів у навчанні! Щоб ваші студентські роки пройшли весело та незабутньо.

Через пропоноване відео запрошуємо першокурсників до знайомства з керівництвом інституту та факультетів. Пропонуємо новоспеченим студентамвіртуально долучитися до урочистого ритуалу посвяти в студенти,прийняти символічні ключ знань, студентський квиток та залікову книжку здобувача освіти Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ.

Ми переконані, що кожен з вас виголосив клятву студента, пообіцявши з гідністю нести звання студента Горлівського інституту іноземних мов, не шкодувати сил і часу на осягнення наук та отримання глибоких і всебічних знань, докладати всіх зусиль до освоєння професії, зміцнювати й примножувати традиції нашого вишу.

 Усім першокурсникам бажаємо гідно розпочати своє студентське життя, з честю нести звання студента, бути цілісними особистостями, професіоналами й лідерами!

 

Сергей Гладких