Новий навчальний рік

Новий навчальний рік

Шановні студенти, викладачі та співробітники Горлівського інституту іноземних мов, щиро вітаємо всіх учасників освітнього процесу з Днем знань і з початком нового навчального року!

Перше вересня – особливе свято. Це день, з якого починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, нових звершень і формування активної життєвої позиції.

Бажаємо всім студентам відмінних оцінок, цілеспрямованості йзавзяття в пізнанні нового, активного спортивного життя, міцного здоров’я й гарного настрою!

Нехай цей навчальний рік відкриє для молоді нові можливості в досягненні заповітної мрії, підкоренні вершин знань. 

Адже студентське життя – це не тільки шлях до знань, а й цікаві зустрічі, нові враження й відкриття.  Нехай студентська юність подарує Вам багато приємних спогадів і по-справжньому вірних друзів!

З особливими почуттями вітаємо першокурсників, у яких розпочинається нова, цікава, незвідана сторінка життя.  Батьки можуть бути впевнені, що їх діти отримають гарну освіту, яка дозволить їм реалізувати свої найзаповітніші мрії.

Наша щира подяка за щоденну напружену працю викладачам, які не тільки дають знання, а і вчать молодь застосовувати їх на практиці.

Від щирого серця бажаємо, щоб новий навчальний рік приносив усім нам – педагогам, співробітникам та студентам інституту – радість від виконуваної роботи і був щедрим на успіхи в досягненні поставлених цілей.

 З радістю повідомляємо Вам, що з цього року будуть діяти нововведення, які дозволять студентам проявити себе на максимум! Розпочинаємо з того, що пропонуємо Вам позмагатисяв конкурсах за двома номінаціями – “Найуспішніший студент ГІІМ” та “Найактивніший студент ГІІМ”.

Щорічний конкурс буде проводитися  для виявлення й заохочення найбільш талановитих, ініціативних і творчих студентів інституту.

У боротьбі за номінації  можуть брати участь студенти 1-4 курсів освітнього рівня бакалавр та студенти 1-2 курсів  магістратури, які навчаються на денній формі здобуття освіти. 

Необхідною умовою для перемоги в конкурсі за номінацією “Найуспішніший студент ГІІМ” є наявність оцінок тільки «добре» й «відмінно» в заліковій книжці за останні дві сесії.

Переможцем другої номінації – “Найактивніший студент ГІІМ” – може стати студент, який завзято бере участь в інститутському житті. Активно змагається та отримує призові місця в інтернет-конкурсах, бере участь у виставах, знімається у відеороликах тощо.

З новим навчальним роком! Бережіть себе та своїх близьких. Одягайте маски, використовуйте дезінфектори.

Гарного настрою та успішного початку навчального року!

 

 

Сергей Гладких