Міс ГІІМ 2020

Міс ГІІМ 2020

Зараз у світі триває карантин. Багато класних івентів відмінено, але ми вирішили не порушувати традицію і провести МІС ГІІМ у 2020 році!

​Одне з головних завдань конкурсу «МІС ГІІМ 2020» — показати, що природна краса здатна дарувати не лише естетичну насолоду, але й долати карантинні обмеження, привносячи гармонію та цікавість у наш нелегкий час, а також​ об’єднувати, надихати та творити добрі справи. Пам’ятай – майбутня міс має бути не лише привабливою, але й розумною, освіченою і всесторонньо розвиненою. 

​Цього року організатори підготували нову захопливу програму, яка відрізняється від «МІС ГІІМ 2019». Конкурс буде проходити в медіа-просторі. Буде багато цікавих і нестандартних завдань. Не буде типових конкурсів талантів, нудних вікторин та розповідей про себе на папірці. Тільки ти і …камера! А ще багато спонсорів та друзів, котрі зможуть підтримувати тебе зі всіх куточків України.

Тому не пропусти свій шанс!  

​Цього року конкурс проводиться в 3 етапи:

​- Відбірковий тур: з 19.10.2020 по 13.11;

​- Підготовчий тур: з 14.11.2020 по 20.11;

​- Фінал: 31.12.

​19 жовтня розпочався відбірковий тур на участь у конкурсі «МІС ГІІМ 2020»!

​Взяти участь у відбірковому турі конкурсу мають змогу всі дівчата, дані яких відповідають вимогам, що були  зазначені у Положенні про конкурс (про всі умови більш детально ти можеш прочитати у положенні, поданому далі). Потрібно лише заповнити невеличку анкету (посилання на анкету є в профілі інстаграму @horlivka_institut_fl та у телеграм-каналі «Студенческий ГИИЯ»)

Долучайтесь до яскравого і грандіозного свята краси!

Положення конкурсу Міс ГІІМ

 

Администратор