МАЙСТЕРКА З МЕДІАГРАМОТНОСТІ

МАЙСТЕРКА З МЕДІАГРАМОТНОСТІ

9 січня 2021 року здобувачі вищої освіти й викладачі кафедри української філології Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ взяли участь у проведенні третього вебінару-майстерки з медіаграмотності, ініційованого творчим об’єднанням «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус».

Тема заходу: «Чи/Як взяти участь у конкурсі методичних розробок з інфомедійним компонентом?» (модератор – Олена Семеног, спікерки – Наталія Пономаренко, Маргарита Надутенко).

Воркшоп об’єднав 79 освітян із Бахмута, Сум, Глухова, Полтави, Переяслава, Луцька, Чернівців, Житомира, Запоріжжя, Костянтинівки, Мирнограда, Вінниці, Соледара, Кривого Рогу, Парасковіївки.

Ознайомилися з новою законодавчою базою, умовами проведення конкурсу методичних розробок з інфомедійним компонентом та прикладами їх оформлення, онлайн-ресурсами Центру українського словникарства й можливостями їх використання в практичній роботі вчителя-словесника.

Взяли участь в інтенсивах та інтерактивах, попрацювали в групах, що, безперечно, сприяло набуттю нового досвіду!

P.S.

Грантовий проєкт «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» є складником проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Администратор