УВАГА, КОНКУРС!

УВАГА, КОНКУРС!

Оголошується конкурс на кращу методичну розробку з інфомедійним компонентом

Терміни проведення: 11 січня – 4 лютого 2021 року.

Шановні колеги!

Освітньо-дослідницький центр «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» проводить конкурс на кращу методичну розробку уроку/заняття, виховного заходу з української мови, української літератури, зарубіжної літератури для ЗЗСО, дисциплін мовно-літературного спрямування ЗФПО та ЗВО з інфомедійним компонентом.

Конкурс проводиться дистанційно.

До участі в конкурсі запрошуємо студентів педагогічних, фахових коледжів, закладів передвищої і вищої освіти, учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури, викладачів української мови і літератури, зарубіжної літератури.

Учасники Конкурсу подають: – заявку за відповідною формою; – електронний варіант методичної розробки за відповідними вимогами.

Надсилають матеріали з позначкою в темі листа «На конкурс» на електронну адресу освітньо-дослідницького центру «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» (mediateachercampus@gmail.com).

Більш детальну інформацію про конкурс на кращу методичну розробку з інфомедійним компонентом можна знайти за покликанням:

Примітка: «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» функціонує як грантова програма в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

Администратор