ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТСТВА – БЕРЕЗЕНЬ

ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТСТВА – БЕРЕЗЕНЬ

Студентська спільнота практично щодень демонструє нам свої досягнення. І це не тільки здобутки в навчанні, де оцінюється прояв інтелектуальних здібностей та ініціативність, а й креативність, ерудованість та мотивованість до саморозвитку поза навчальною діяльністю.

На березень припало багато чудових свят, тому студенти цілий місяць були зайняті підготовкою, проведенням заходів та  участю в конкурсах (паралельно з навчанням, звісно ж)

8 березня, в Міжнародний жіночий день, відділ виховної роботи зі студентами проводив конкурс під назвою «Є в дівчині особлива загадка», метою якого було висвітлення справжньої внутрішньої краси та жіночності. Організатори відібрали найкращих, на їх думку, дівчат і за сприяння наших постійних спонсорів –  @kalinkina_photo та @djione.photo – влаштували фотосесію, де кожна учасниця мала можливість продемонструвати свою індивідуальність. Результати конкурсу були оголошені 9 березня, переглянути їх можна в інстаграм @stud_hifl (P. S. Вийшли ду-у-уже гарні світлини, такі «живі», переконайся!).

View post on imgur.com

Про те, як наші студенти відзначали Масницю, ми вже розповідали: це було по-справжньому атмосферно й смачно! Це свято припало на завершення педагогічної практики студентами  четвертого курсу, тож вони повернулись дуже вчасно;)

Четвертокурсники від початку лютого проходили педагогічну практику й намагалися втілити теоретичні знання, які вони здобули на заняттях, на практиці. Цей важливий досвід позначається на кожному по-різному: хтось закохується у викладання ще більше, а хтось розчаровується… Але цей етап повинен подолати кожен студент Горлівського інституту іноземних мов.

Ми поспілкувалися зі студентами четвертого курсу, і ось з якими переконаннями особисто щодо себе вони поділилися:

Студентка: «Я проходила практику в Опитнянському ЗЗСО. На жаль, при доборі баз практик не було враховано місце проживання студентів, оскільки транспорт з району гуртожитку до селища Опитне ходить вкрай рідко.

У той же час учителі та адміністрація школи досить гостинно прийняли мене і всіх студентів-практикантів: на всіх етапах практики я мала змогу консультуватися з викладачами, чим неодноразово користувалась. Дуже дякую їм за допомогу».

Студент: «Це виявилось не так страшно, як мені здавалось раніше. Школа, в якій я проходив практику, була досить непогана. Вчителі-предметники створили для мене всі умови для проведення повноцінної практики, окрема подяка директорці школи, яка особисто опікувала нас упродовж всієї практики. Загалом, враження в мене залишились позитивні. Головне – нічого не боятися:)»

Студентка: «У школі нас зустріли доброзичливо, познайомили з педагогічним колективом. Закріпили за класом і класним керівником, який багато в чому нам допомагав: зорієнтуватися на уроці, упорядкувати документацію; вона познайомила нас із дітьми та допомогла знайти підхід до них.

Єдина проблема, яку я щоразу долала, – це шлях до навчального закладу (транспорт ходить туди дуже рідко), окрім того, у школі бракувало сучасного технічного оснащення.

І попри все, практикою я задоволена: діти активні і тягнуться до знань (що мене приємно вразило:)»

Ми завжди стверджуємо, що студенти ГІІМ є найкращими і завжди будуть. Очікуємо, що невдовзі ви обов’язково поділитеся з нами своїми подальшими досягненнями – тож не соромтесь про це заявляти!

Хочешь поділитись своїми досягненнями? Пиши нам у telegram @HIFL_stud!

Сергей Гладких