Синергія в дії!

Синергія в дії!

Горлівський інститут іноземних мов ДВНЗ ДДПУ щороку посідає одне з перших місць за кількістю вступників з непідконтрольних Україні територій серед вишів, на базі яких функціонують освітні центрі «Донбас/Крим-Україна».

Саме тому керівник освітнього центру Горлова Олена Володимирівна та заступник відповідального секретаря Відбіркової комісії ГІІМ Кокоріна Людмила Володимирівна були запрошені на тренінг «Організація та промоція підготовчих курсів», присвячений особливостям організації та просування підготовчих курсів для вступників з тимчасово окупованих територій.

Тренінг було організовано ГО «Фонд «Відкрита політика» спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки організації USAID.

Насичена програма тренінгу охоплювала особливості розробки комунікаційної стратегії та контент-плану, технічні аспекти організації дистанційного навчання на курсах, а також тренування навичок SCRUM-менеджменту.

В рамках тренінгу відбулася зустріч з начальником головного управління вищої освіти і освіти дорослих МОН України Кретович Світланою Сергіївною, під час якої керівники освітніх центрів з вишів Донеччини, Луганщини, Харківщини та Херсонщини з’ясували нагальні питання організації та нормативного врегулювання навчання на підготовчих курсах.

Родзинкою тренінгів від ГО «Фонд «Відкрита політика» є поєднання навчальних занять з етнічною культурою та національними традиціями на тлі мальовничої природи. Саме така синергія відкриває нові перспективи!

#СхідМожливостей

#доступнаосвіта

#прокачай_і_вступай

#МОН

Сергей Гладких