Робота творчих студій ГІІМ

Робота творчих студій ГІІМ

З 1 березня в ГІІМ працюють творчі студії, де наші студенти мають змогу проводити своє дозвілля у вільний від занять час.

У період карантинних обмежень це було досить складно, тому що всі члени студій пороз’їжджалися по домівках. Але вже у травні вони все надолужили. І ось ми маємо перші результати.

Студія малювання «АртХаос» під керівництвом Єлизавети Кравченко, студентки першого курсу, має 7 креативних студентів, які протягом двох місяців розвивали свої художні навички. Всі студенти різних курсів, але разом вони порозумілися на ґрунті творчості. Вони дивилися YouTube-ролики за тематикою, робили ескізи з натури та малювали все, що душі заманеться;)

На наступний навчальний рік у них великі плани. Тому приєднуйся та дізнавайся першим:)

Студія танців «Ritmix» теж не відстає. Дівчата вже двічі виступали з власними композиціями! «Замальовки» з їх репетицій ви можете подивитися нижче.

Студентки презентували свій танець на інститутському заході до Масляної та на фестивалі «Барви Бахмута», присвяченому Святу вишиванки (фотозвіт тут). Їх майстерність відзначили Подякою. Так тримати, дівчата;)

Двері танцювальної студії відкриті і для тебе – залишилося тільки наважитись!

Сергей Гладких