Паралельне навчання

Паралельне навчання

Сучасний ринок праці потребує універсальних фахівців, здатних швидко вникати в поставлені завдання та оперативно приймати рішення, виконувати декілька завдань водночас.

Роботодавці все частіше віддають перевагу претендентам, які мають дві вищі освіти: це є свідченням наполегливості особи, її прагнення до знань та широти професійних компетенцій.

Наприклад, викладач німецької мови, що володіє навичками психолога, або перекладач із знаннями в галузі педагогіки, історії, який володіє трьома мовами!

Паралельне навчання – це чудова можливість додаткового навчання для студентів денної форми здобуття освіти.

Ви маєте змогу після закінчення 1 курсу вступити на заочне навчання за другою освітньою програмою (будь-якою!) лише за півціни! Це дозволить вам значно заощадити час та кошти і якнайшвидше приступити до побудови майбутньої перспективної кар’єри.

Головні переваги паралельного навчання:

  • дві спеціальності (спеціалізації) за 4 роки навчання;
  • економія коштів;
  • перезарахування результатів навчання з уже засвоєних дисциплін;
  • вміння економно й раціонально розподіляти свій час.

Як вступити: обираєш вподобану освітню програму на сайті ГІІМ і йдеш до деканату – до секретаря, який надасть усю необхідну консультативну допомогу. От і все!

Порада: краще вступати відразу після закінчення першого курсу, щоб у вересні не морочитися з документами, а одразу розпочати навчання на двох освітніх програмах!

Тому не вагайся й обирай для вступу додаткову освітню програму!

Сергей Гладких