Горлівський інститут іноземних мов – острів можливостей

Горлівський інститут іноземних мов – острів можливостей

Студентська спільнота практично щодень демонструє нам свої досягнення. І це не тільки здобутки в навчанні, де оцінюється прояв інтелектуальних здібностей та ініціативність, а й креативність, ерудованість та мотивованість до саморозвитку поза навчальною діяльністю.

Ми вже неодноразово відзначали, що можливості є скрізь, потрібно тільки мати бажання скористатися своїм шансом!

Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова», історія успіху якого налічує вже 21 рік, є найпрестижнішим конкурсом в Україні, який у царині романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей відкрив понад 1000 нових імен.

Проєкт Тетяни та Юрія Логушів. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу, кіно й театру, і як наслідок – наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру – якісними українськими фільмами та п’єсами.

Студентка 2 курсу магістратури, Приходько Ірина, взяла участь у міжнародному літературному конкурсі романів, п’єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова».

Заявка була подана ще 1 січня 2021 року, а фінальне нагородження відбулося тільки 29 серпня 2021 року в рамках Kyiv Book Art Fest у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Подаватись на «Коронацію слова» могли усі – як досвідчені письменники, так і новачки. Єдине офіційне обмеження в конкурсі – твори повинні бути написані українською мовою. У кожній номінації визначаються три найкращі твори, також є заохочувальні премії.

Так, Приходько Ірина стала фіналісткою конкурсу «Коронація слова» в номінації «Кіносценарії» з роботою «Голос лісу». Щиро вітаємо Ірину з визнанням!

Ми завжди стверджуємо, що студенти ГІІМ є найкращими і завжди будуть! Очікуємо, що невдовзі ви обов’язково поділитеся з нами своїми досягненнями – тож не соромтесь про це заявляти!

Владислав Ванда