«Побачив? Прибери!»

«Побачив? Прибери!»

З метою формування національної культури чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» щорічно організовує в Україні проведення екологічної акції з прибирання територій населених пунктів від сміття.

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради запросило  студентську молодь долучитись до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», головний лозунг якого «Побачив? Прибери!». Захід відбувся 17 вересня 2021 року (розпочався о 8:30), у ньому взяли участь 12 студентів Горлівського інституту іноземних мов. 

Прибирання проходило біля залізничного вокзалу м. Бахмут (вул. Привокзальна,1). При собі учні мали відповідний інвентар (граблі, віники, рукавички).

Акція відбувалася за підтримки органів виконавчої влади, зокрема Міністерства молоді та спорту, Міністерства освіти і науки, Міністерства інфраструктури, Міністерства закордонних справ, Міністерства культури і інформаційної політики, Міністерства охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України, Державного комітету телебачення і радіомовлення, а також органів місцевого самоврядування, громадських організацій та об’єднань.

Владислав Ванда