ЛІТЕРАТУРНО-ХУДОЖНІЙ КЛУБ ІНСТИТУТУ

ЛІТЕРАТУРНО-ХУДОЖНІЙ КЛУБ ІНСТИТУТУ

Чи кожна людина має талант почути прекрасне або розгледіти його у звичайних речах? Складно одразу відповісти «так» чи «ні». Але навчитися почути чи побачити прекрасний цікавий світ навколо вирішили сміливі першокурсниці – нові члени літературно-художнього клубу Інституту.

22 вересня 2021 року відбулася перша зустріч членів літклубу Інституту після довгої вимушеної перерви. Життя завжди вносить свої корективи. Тож і у роботі нашого клубу відбулися певні зміни. Віримо, що на краще. Тепер ми будемо відтворювати свої думки та почуття не тільки у Слові, а й за допомогою фотооб’єктиву. Опанувати мистецтво фотографії членам клубу допоможе один з найкращих фотохудожників нашої країни – Андрій Парахін, а розібратися з римами – Наталія Ковальська – член Національної спілки письменників України.

Спілкування було теплим та приємним. Планів на майбутнє – безліч. Робота буде цікавою. Чекаємо, що талановиті, завзяті та креативні студенти приєднаються до нас, адже студентська юність повинна бути неперевершено яскравою!

Владислав Ванда