Всеукраїнський фестиваль гумору та імпровізації в Грибівці (Одеський район)

Всеукраїнський фестиваль гумору та імпровізації в Грибівці (Одеський район)

Одна з найбільших людських здатностей – спроможність розвиватися. Упродовж усього життя людина отримує необхідні їй навички та здобуває досвід. І наші студенти, звичайно ж, не відстають!

Всеукраїнський фестиваль гумору та імпровізації в Грибівці, організаторами якого була ГО «Ліга життя», за підтримки Міністерства молоді та спорту, – це місце, звідки абсолютно не хотілося їхати. Саме там теплими вересневими вечорами  наші студенти змогли пройти експрес-курс з акторської майстерності та сценічного гумору.

 Зробити свій перший крок у світ гумору та імпровізації їм допомогли наставники та учасники «Improv Live Show», актори Чорного Квадрата і Жіночого Кварталу, Вова Шумко і Валик Міхієнко. Досвідчені сценічні майстри невимушено посприяли «новачкам» у тому, щоб знайти свого «імпровізатора», витягнути його назовні, не боятися сцени, глядача та впевнено експромити!

Завдяки актрисі театру «Жіночий квартал», учасниці Ліги сміху в складі команди «Лукас» Катерини Нікітіної, юні початківці змогли підняти свій градус у спортивних заходах.

Дмитро Кучмар – співпродюсер «Improv Live Show» та інших телепроєктів, автор студії «Квартал 95» та Директор Студентської Ліги Сміху м. Києва – зміг  розгледіти потенціал гумористів, які тільки починають свій шлях, і задати потрібний вектор руху.

Головною метою фестивалю було навчитися бути в моменті та зануреним в ситуацію. Студенти набули навичок легко виступати перед публікою, швидко імпровізувати, стали яскравими, веселими й успішними в колі своїх друзів. 

У Грибівці зібралася велика дружна компанія з усіх куточків України. Особливо приємно було зустріти нових друзів із прифронтових територій Луганської та Донецької областей.

Крім усього, тут відбувалася велика кількість майстер-класів акторської майстерності від Олі Жуковцевої, комедійної імпровізації від Валіка Міхієнка та Вови Шумка, інтелектуальний турнір Ізі Квіза та прокачка  своїх фінансових навичок у найсучаснішій версії гри «Cash flow» – Фінансовий потік в Україну.

Студенти 2 курсу ФРГМ ГІІМ ДВНЗ ДДПУ Зінченко Орина та Лобанова Юлія (212Б),  Морозов Данило (231) та Лизенко Гліб (211Б) взяли активну участь у фестивалі, в змаганнях з волейболу, де посіли перше призове місце й  отримали м’яч з автографами всіх організаторів!

Висловлюючи особливу подяку всім організаторам та команді, ми з радістю готові до відкриття нових талантів у своєму місті.  Ми навчимо вас відчувати себе впевненими в будь-якому середовищі.

Зроби свій перший крок у світ гумору та імпровізації разом з нами!

Владислав Ванда