Проєкт «Destination for Children»

Проєкт «Destination for Children»

Про свою плановану активність з нами ділиться студентка факультету романо-германських мов Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ Даніч Ольга Сергіївна (гр. 211в).

 Ольга бере участь у проєкті «Destination for Children», який відбудеться в Туреччині. Цей захід пов’язаний із волонтерством. Волонтери будуть працювати в організації,  яка займається соціальною інтеграцією дітей із малозабезпечених сімей через рекреаційні, спортивні та освітні заходи.

Мета організації – боротися проти «забобонів», що призводять до соціальної ізоляції, а також допомагати молоді покращити успішність у навчанні та завершити його. Задля досягнення своєї мети організація використовує неформальні методи освіти.

Після прибуття на проєкт волонтери почнуть відвідувати заняття з турецької мови та брати участь у заходах, розроблених іншими волонтерами, для найефективнішої інтеграції.

Ольга розповіла, що подорожує до Анкари (Туреччина). Вона вирішила взяти участь у проєкті, тому що їй подобається відкривати для себе світ, вивчати культуру інших країн.

Студентка наголосила, що планує допомагати дітям з турецьких шкіл з вивченням іноземних мов. Ольга вдячна за підтримку своєму ЗВО.

Владислав Ванда