Проєкт «Еразмус +»

Проєкт «Еразмус +»

Своїм успіхом ділиться студент факультету романо – германських мов Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ Булгаков Дмитро Іванович (111 А група).

Дмитро брав участь у проєкті «Еразмус+», який відбувся в Добропіллі.

Еразмус + є Програмою міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства.

Ключові пріоритети Програми у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на 2021-2027 рр.: якість в освіті та підготовці, інклюзія та гендерна рівність, зелені та цифрові трансформації, підготовка вчителів і наставників, вища освіта, геополітичний вимір. Крім цього, продовжується підтримка викладання, навчання та проведення досліджень з питань європейської інтеграції, зокрема щодо майбутніх викликів і можливостей ЄС в межах напряму Жан Моне.

Дмитро розповів, що коли подорожував до Києва, то зустрів іноземців, які запропонували йому взяти участь у проєкті. На участь погодився з легкістю,  тому що любить спілкуватися з людьми з інших країн і регіонів. Наголосив, що це була відмінна практика спілкування англійською та іспанською мовами. Дмитро розповів, що це були найемоційніші та найцікавіші моменти життя.

Бажаємо Дмитру успіхів, творчої наснаги, та побільше таких чудових проєктів.

Владислав Ванда