Марафон, який ніхто не хоче бігти

Марафон, який ніхто не хоче бігти

Для мене, як і для багатьох переселенців, війна — це марафон без визначеної точки фінішу. Бігти його без підтримки або визнання цієї щоденної боротьби неможливо. Тому 7 листопада, у день Нью-йоркського марафону, для мене розпочався ще один забіг — теж у Нью-Йорку – українському селищі у Донецькій області, всього в кілометрі від лінії фронту. 

Міжнародний проєкт “Марафон, який ніхто не хоче бігти” (створений, щоб привернути увагу світу до війни на сході України:

https://mfa.gov.ua/news/marafon-u-nyu-jorku-yakij-nihto-ne-hoche-bigti-lyudej-u-vsomu-sviti-zaklikayut-podolati-bigovu-distanciyu-shchob-nagadati-pro-vijnu-na-shodi-ukrayini

Я закликаю всіх подолати дистанцію на підтримку України будь-коли, будь-де.  

Участь у забігу безкоштовна, а ваша підтримка — безцінна. 

Реєструйтесь на сайті marathonnoonewantstorun.org та отримуйте стартовий номер з фактами про війну, а також медаль з частинкою використаної гільзи зі сходу України.  

Лише за перший день після запуску проєкт отримав понад 12 000 реєстрацій! Приєдналися бігуни з 41 країни світу: України, Німеччини, США, Польщі, Сербії, Туреччини, Канади, Швеції, Литви, Марокко, Австрії, Нідерландів, Австралії, Італії, Словенії, Індонезії, Великої Британії, Данії, Білорусі, Франції, Іспанії, Казахстану, Латвії, Естонії, Бельгії, Греції, ОАЕ, Ірландії, Болгарії, Чехії, Кіпру, Португалії, Ізраїлю, Румунії, Норвегії, Чилі, Швейцарії, Словаччини, Ірану, Таїланду, Індії. 

Директор Горлівського інституту іноземних мов Євгенія Бєліцька 

Владислав Ванда