КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ІНСТИТУТУ

КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ІНСТИТУТУ

У понеділок, 13 грудня 2021 року, в нашому Інституті відбулася конференція трудового колективу щодо укладання нового колективного договору на 2022-2026 роки. Відповідно до Положення про конференцію трудового колективу було обрано 31 делегат із числа педагогічних, науково-педагогічних працівників, співробітників і здобувачів вищої освіти. Змішана форма конференції дозволила бути присутніми усім делегатам.

На конференції розглянуто три питання порядку денного. З інформацією по першому питанню щодо змін до Положення про конференцію трудового колективу виступила голова первинної профспілкової організації Інституту Ковальська Н. В. Зміни до Положення були прийняті одноголосно.

По другому питанню порядку денного доповідала декан факультету соціальної та мовної комунікації Мараховська В. Г. Вона зазначила, що Кодекс корпоративної культури Інституту, котрий одностайно ухвалила конференція трудового колективу, є своєрідним зведенням норм поведінки кожного ін’язівця: від першокурсника до професора, від вахтера до директора. Ознайомлення з цим документом повинно бути обов’язковим для кожного члена інститутської спільноти.

Обговорення третього питання порядку денного розпочалося зі звіту адміністрації Інституту щодо виконання колективного договору за 2017-2021 роки. Зі звітом виступила заступник директора з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Марченко Т. М. Члени трудового колективу професор Докашенко Г. П., доценти Суховецька Л. В. та Єфімов Д. В., здобувачка вищої освіти гр. 311в Бамбуля С. О. визнали роботу адміністрації за звітній період задовільною.

Конференція трудового колективу Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» ухвалила колективний договір на 2022-2026 роки одноголосно.

Владислав Ванда