Індивідуальна освітня траєкторія – шлях реалізації особистісного потенціалу здобувача вищої освіти

Індивідуальна освітня траєкторія – шлях реалізації особистісного потенціалу здобувача вищої освіти

Ось і добігає кінця ще один семестр навчального року. Для здобувачів вищої освіти Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ цей семестр, як і завжди, був насичений копіткою навчальною і науковою роботою, вируючим студентським життям.

З метою формування індивідуальної освітньої траєкторії, поглиблення професійних компетентностей у межах обраної спеціальності та здобуття додаткових загальних і професійних компетентностей, ГІІМ пропонує значний перелік дисциплін за вибором студентів, що відповідають професійним та освітньо-культурним запитам і інтересам здобувачів освіти.

Сьогодні ділимося цікавинками, створеними здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету соціальної та мовної комунікації, факультету романо-германських мов під час вивчення ДЗВ «Креативність учителя літератури: техніки розвитку», «Професійна риторика та ораторська майстерність лідера» (автор курсів – к.іст.н., доцент кафедри української філології Муратова О.В.).

Щиро вдячна студентам за довіру, висловлену під час вибору моїх курсів, за творчість і креативність, продуктивну співпрацю, а головне, – за можливість зростати разом із Вами, фантазувати і мріяти, залишатися молодою в душі!

Владислав Ванда