Ви запитували – ми відповідаємо

Ви запитували – ми відповідаємо

Як буде проходити сесія для тих, у кого немає інтернету?

Ви маєте повідомити деканат про свої технічні проблеми за допомогою будь-яких засобів зв’язку. Кожен окремий «складний» випадок вирішується в індивідуальному порядку. У разі повної відсутності зв’язку з інститутом – ви маєте право на академічну відпустку.

Як закінчити рік в іншій країні?

Перебуваючи за кордоном, Ви маєте змогу навчатись і закінчити навчальний семестр у нашому інституті дистанційно.

Чи можна подовжити сесію, якщо немає можливості зараз навчатися?

За умови надання до деканату документального підтвердження неможливості завершити навчальний семестр у рамках термінів, визначених регламентом навчального процесу, деканатом може розглядатися питання подовження сесії.

Чи можуть зовсім відмінити сесію та виставити оцінки за поточними даними?

Сесію відмінити не можна, її треба складати дистанційно, щоб бути переведеним на наступний рік навчання. В умовах воєнного стану можливі зміни у змістовних складових та підходах до порядку організації сесії. Кожен викладач зобов’язаний заздалегідь попередити Вас про зміни до вимог щодо конкретної навчальної дисципліни. Зазвичай вся інформація розташовується на відповідних сторінках інститутської електронної освітньої платформи Moodle.

Як з курсовою роботою?

Курсову роботу необхідно виконати і захистити у дистанційному режимі.

Наші документи знаходяться у безпечному місці?

Всі документи знаходяться у безпеці, вивезені до м. Дніпро, до зараз, на базі Дніпровського національного університету ім. О. Гончара, тимчасово перебуває наш інститут.

Чи можливо у наступному році змінити спеціальність?

Імовірно, йдеться про зміну не спеціальності, а освітньої програми, на якій навчається здобувач вищої освіти. У кожному конкретному випадку необхідно отримати консультацію начальника навчально-методичного відділу або декана факультету.

Мене хвилює, що буде з інститутом, викладачами, однокурсниками, чи повернемося в рідні стіни Бахмута?

З міркувань безпеки наш інститут тимчасово переміщений до м. Дніпро і здійснює діяльність на базі Дніпровського національного університету ім. О. Гончара. Після нормалізації безпекової ситуації в Донбаському регіоні інститут повернеться до м. Бахмут і продовжить роботу за своєю юридичною адресою.

Чому не здійснюється виплата соціальної стипендії?

Соціальна стипендія здобувачам вищої освіти сплачується щомісяця у повному обсязі. У разі проблем, звертайтеся до бухгалтерії.

Як платитимуть стипендію після червня?

Порядок нарахування та виплати стипендій здобувачам вищої освіти не змінився – за результатами літньої заліково-екзаменаційної сесії буде сформовано рейтинг успішності, відповідно до якого й буде сформовано список стипендіатів.

Далі буде….

Владислав Ванда