МІЖНАРОДНИЙ ТРЕНІНГ ФАСИЛІТАТОРІВ «GIVING BACK TO YOUTH»

МІЖНАРОДНИЙ ТРЕНІНГ ФАСИЛІТАТОРІВ «GIVING BACK TO YOUTH»

Крім навчання у Горлівському інституті іноземних мов ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», його студенти не забувають саморозвиватися і брати участь в різноманітних тренінгах. З 08 по 15 травня 2022 р. студенти нашого інституту взяли участь у міжнародному тренінгу «Giving back to youth» який проходив у Польщі. У цьому тренінгу брали участь і представники інших країн, такі як Угорщина, Польща, Хорватія, Білорусь, Монтенегро, Кіпр, Литва, Вірменія, Португалія, Грузія І Боснія і Герцеговина.

Мета цього тренінгу полягала в підвищенні кваліфікації учасників як фасилітатора. Фасилітатор-людина, яка задає темп дискусії, направляє її в потрібне русло, попереджає конфліктні моменти. На завершення бесіди він підводить підсумок, формулює рішення актуальної задачі, прийнятне для всіх членів команди.

Учасники тренінгу обмінювалися між собою своїм досвідом, знаннями під час проходження завдань як у групах, так і індивідуально. Студенти нашого інституту поліпшили свої навички як фасилітатора, перейняли досвід і знання від учасників з інших країн. Особисто мені дуже сподобався цей тренінг.

Ангеліна Криволапова,
студентка групи 332 ФРГМ
Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ «ДДПУ»

Вячеслав Королев