Ніколи не пізно вчитись і самовдосконалюватись

Ніколи не пізно вчитись і самовдосконалюватись

Давньогрецький мудрець Сократ сказав: «Я знаю, що я нічого не знаю».  Абсурдні на перший погляд слова приховують глибокий зміст. Сенс цього висловлювання дуже простий: чим більше людина знає, тим меншими     їй здаються власні знання.

Ми звикли, що студентський вік –  18-25 років. Але сучасні тенденції спростовують цю усталену думку. Навчатися ніколи не пізно. Отримати вищу освіту можна і в середньому віці.

У Горлівському інституті іноземних мов сьогодні навчається Бочарова Ольга – вона здобувачка освітньої програми Середня освіта (Історія). У неї вже є середньо-спеціальний фах, працює медичним працівником в одному  із закладів м. Бахмут. Проте вона вирішила отримати вищу освіту в нашому інституті. Ольга вступила на факультет соціальної та мовної  комунікації на заочне відділення.  Поєднує навчання з роботою та домашніми справами.

Студентка  пишається своїм вишем. Розповідає, що не помилилася при виборі й упевнено здобуває фахові компетентності.

Викладачі ГІІМ на своїх  лекціях змістовно й цікаво пояснюють, на перший погляд, дуже складний матеріал. Незважаючи на завантаженість роботою, родиною, Ольга знаходить час на самопідготовку до майбутніх занять під час чергової сесії. Ставши знову студенткою, почуває себе знову молодою й сповненою енергією та планами на майбутнє.

Вячеслав Королев