Вітаємо!

Вітаємо!

У Горлівському інституті іноземних мов працює досвідчена команда бухгалтерів під керівництвом Світлакової Ірини Володимирівни

Прийміть теплі вітання з вашим професійним святом – Днем бухгалтера. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлюють подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю.

Адже 16 липня – це професійне свято людей, без яких неможливо уявити розвиток фінансово-господарських підприємств, установ і організацій та інших фінансових структур нашої держави.

Шановні бухгалтери, ми цінуємо вашу відданість обраній справі, професійну майстерність та високу громадянську свідомість.

Від щирого серця бажаємо вам подальших успіхів у роботі, міцного здоров’я, щастя, здійснення всіх ваших мрій, зведення балансів та наснаги до подальшої плідної праці та нових звершень.

З професійним святом!

Вячеслав Королев