Запрошуємо до Літературно-художнього клубу LITERA.

Запрошуємо до Літературно-художнього клубу LITERA.

Доброго дня!
Друзі, в нас є чудова новина для тих, в кого душа лине до творчості. Якщо ти любиш, вмієш або хочеш навчитися писати вірші, тексти, художньо фотографувати, то ми чекаємо на тебе! Запрошуємо до Літературно-художнього клубу LITERA.

У нас надзвичайно дружня атмосфера – всі суперечки вирішуємо традиційно, бійкою))) Думки не збігаються ніколи))) А ви ж знаєте, що чужа думка завжди дає поживу для мозку.
Немає процедури «включення» в клуб, як і процедури «виключення». Люди, які до нас потрапляють, зазвичай, одразу розуміють, підходить їм наш формат чи ні. Традиції клубу — ввічливість, повага, любов до прекрасного, почуття гумору, відкритість до нових вражень та думок, незашорханість та активна життєва позиція.
Ви запитаєте: “Що дає участь в Літературно-художньому клубі LITERA?” Однозначно розширює коло знайомств; вчить інтелектуальній гнучкості — прислухатись до інших і водночас піддавати сумніву загальноприйняті висновки; вчить висловлювати свої думки зв’язно, не соромитись це робити; багатьох знайомить із жанрами, авторами та творами, які в іншому випадку б ніколи не впали в око.
Але, звісно, в будь-якій подорожі головне — це люди. Наша клубна спільнота — це родина. Тут безпечно і комфортно. Це неймовірна концентрація хороших людей на метр квадратний.
Посилання на зустріч
http://meet.google.com/que-aoiq-sxi

Владислав Ванда