Круглий стіл учасників проекту «Успіх зароджується тут: кар’єрні центри університетів Донбасу»

Круглий стіл учасників проекту «Успіх зароджується тут: кар’єрні центри університетів Донбасу»

8 листопада 2018 року у м. Слов’янськ відбувся круглий стіл учасників проекту «Успіх зароджується тут: кар’єрні центри університетів Донбасу». Проект організовують чеська неурядова міжнародна організація «Людина в біді» та виконується в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBIII) , що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку  (USAID)

На дружню зустріч були запрошені команди Центрів розвитку кар’єри Східноукраїнського національного університету імені В. І. Даля (м. Сєвєродонецьк), Донецького національного технічного університету (м. Покровськ) та фахівці Центру розвитку кар’єри  Горлівського інституту іноземних мов (м. Бахмут): Ковтун Оксана, Мороз Ярослав та волонтер центру Загурський Кирило.

За круглим столом обговорювались попередні висновки проекту від співробітників «Людина в біді» та  представників кар’єрних центрів, обмірковувались досягнення та невдачі під час виконання проекту, відбулось опрацювання планів кар’єрних центрів на майбутнє та підготовка до Фінальної конференції проекту.

 

Владислав Ванда