З якою твариною ви себе асоціюєте

З якою твариною ви себе асоціюєте

Простий психологічний тест допоможе багато чого довідатися про ваш внутрішній світ.

Розгляньте картинку і, не замислюючись, виберіть свій малюнок. Запам’ятайте цифру.

ВІДПОВІДІ до тесту №1:

Ведмідь

Якщо ви вибрали 1 картинку, то ви дуже терплячі. Також у вас стільки внутрішньої сили, що можете заспокоїти будь-кого. Разом з цим, люди, які вказали на картинку Медведя, відрізняються хоробрістю. Якщо ви мама або тільки плануєте їй стати, то ваш вибір характеризує якості чудової матері. Як відомо, ведмежата довгий час знаходяться зі своєю мамою. При цьому вона не тільки турботлива, але також допомагає розвиватися своїм діткам.

Метелик

Якщо вам сподобалася картинка №2, то ви оптимістичний та випромінюєте світло. Ви здатні дати надію оточуючим, допомогти порадою або дією. Також ви любите зміни. Здатні виходити із зони комфорту при необхідності.

Кіт

Ви самодостатня людина, зі своєю думкою і баченням ситуації. Ви не підете за натовпом, ваша думка здатна пересилити думку оточуючих. При цьому у вас чудова інтуїція. Можливі навіть прояви прихованих здібностей.

Мишка

Порядні люди, які не здатні на підлий вчинок. Зазвичай поводяться тихо, часто знаходяться в тіні. Однак почнуть проявляти активність, якщо зустрінуться з конкурентом. При цьому люблять чесні поєдинки, справедливі перемоги.

Ворон

Якщо ви вибрали картинку №5, то ви раціональна людина. Також ви не звикли слухати своє серце. При цьому рішення приймаєте, ретельно все обдумуючи і зважуючи. Вам чужі емоційні прояви себе.

Кінь

Ви цілеспрямована і вольова людина. При цьому любите ставити цілі і дотримуватися їх. Якщо ви вибрали картинку №6, то ви волелюбна людина, яка любить подорожі, враження. Також, як і Ведмідь, –  володар значної внутрішньої сили.

Дельфін

Якщо ви вибрали варіант №7, то ви — творча натура. Разом з цим ви амбітні і любите домагатися задуманого. Вас люблять навколишні, тому що з вами цікаво. Ви позитивні, любите життя!

Владислав Ванда