Психологічний челендж « 5 днів щастя»

Психологічний челендж « 5 днів щастя»

Наприкінці березня наші студенти взяли участь у психологічному челенджі «5 днів щастя» .

Це була маленька спроба допомогти відчути себе та зробити хоча б маленький крок для відчуття свого внутрішнього світу. В перший день ми відчули наскільки приємно ділитися з іншими своєю любов’ю, допомагати тим, хто цього потребує, проявляти емпатію до навколишнього, адже це дуже важливо в наш час…просто залишатися людиною! Людиною, спроможною від щирого серця дарувати тепло та турботу просто так, нічого не вимагаючи в замін. 

Другий день, як деякі з вас зазначали, і справді був важким. Не кожен спроможний зазирнути в себе настільки , щоб зрозуміти себе, а тим паче допомогти. Але дуже важливо вчитися розпізнавати свої почуття та емоції. Важливо вміти ділитися відчуттями, не боятися висловлювати свої думки.

Метою третього дня нашого челенджу було сприйняття близьких нам людей, як тих, хто не зважаючи ні на що, поряд з нами. Ми не повинні забувати про те, що ми для них дороги та любимі. Варто згадувати хоча б інколи, що вони потребують нашої уваги та турботи. Вони повинні знати , яке місце займають в нашому житті. Тому прості обійми та слова любові зроблять їх щасливішими.

Спогади про минули часі, які були насичені яскравими емоціями, – це частина нас. Вони повинні залишатися з нами та стимулювати нас на нові дії, натхнення, а також змушувати нас досягати нових вершин. Треба інколи передивлятися старі знімки, як у четвертий день нашого челенджу,  щоб мати змогу і в подальшому  заповнювати внутрішній світ такими ж світлими та яскравими відчуттями.

Останній день нашого челенджу був досить важким. Але ми повинні пам’ятати, що найщиріша, найдобріша людина – це ти! Треба навчитись розуміти себе, щоб бути спроможнім допомогти собі, зробити вірні висновки для подальшого рішення проблеми. Буває так, що близька людина інколи не може бути поряд, тому наша головна мета бути сильним! Не зважаючи ні на що… Навіть, коли життя ставить нас на коліна! Навіть коли здається, що все довкола не має сенсу. Ви повинні встати, витерти сльози і йти далі.  Не зважаючи на те, наскільки буде складно, ніколи не дозволяти собі опускати руки. Тому дуже важливо  вміти підтримати себе! Вміти залишити емоції, увімкнути здоровий глузд і не дати собі загубити самого себе!

Висловлюємо велику подяку, за ваші щирі почуття, за ті емоції, які ви зуміли донести до кожного з нас. Дуже сподіваємось, що кожен з вас хоча б на крок став ближче до себе! Нехай кожен з вас досягне своєї мети! Щастя вам і любові!

Владислав Ванда