Гостьова лекція Тижня психології

Гостьова лекція Тижня психології

У межах проведення Тижня психології в ГІІМ 11.10.2023 р. відбувся ініційований кафедрою психології захід для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти та викладачів, що є представниками груп забезпечення освітніх програм психологічних спеціальностей факультету соціальної та мовної комунікації.

Гостьова лекція на тему “Особливості роботи психолога з онкологічними пацієнтами та їхніми родичами” була проведеначленом Української психоонкологічної асоціації, практичним психологом Державної установи «Територіальне медичне об’єднання  Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області» Галиною Дмитрівною Пастощук. Лекція викликала у слухачів чимало почуттів, роздумів і міркувань про цінність життя і непередбаченість людської долі, про обережність, обачливість  і відповідальність у роботі практичного психолога щодо підтримки людей, що борються із хворобою.

Лекторка професійно, послідовно, одночасно м’яко і глибоко розкрила важливі аспекти  непростої роботи з надання психологічної допомоги людям з онкологічними захворюваннями та членам їх родин.  

Дуже вдячні пані Галині за відкриту для майбутніх практичних психологів можливість зазирнути за «лаштунки» професії, за щирість спілкування, безцінний практичний досвід і готовність їм ділитись!

Владислав Ванда